Testimoniale

Testimoniale

Fundatia noastră a colaborat cu echipa Anais în cadrul unui proiect de anvergură care vizează conservarea si reconstructia ecologica a unor zone vaste din Muntii Fagaras. Atât calitatea superioară a materialului furnizat cât și promptitudinea livrării acestuia și seriozitatea echipei pe care se bazează, recomandă această echipa ca fiind de încredere, cu un profesionalism desăvârșit și ale cărui produse stabilesc standarde de calitate ridicate.
Având în vedere profesionalismul, managementul și experiența necesară desfășurării activității în acest domeniu, recomandăm această echipa în vederea viitoarelor colaborări.
 
Cenusa

Ioana Cenusa

I have worked closely with Ana during a couple of years when she supported our
organisation, both as a volunteer and as a collaborator.
She managed our social media account on Facebook ( “Regatul Salbatic” project)
as well as doing other graphic design tasks, for over 3 years, between 2012 and
2015. She succeeded using images and with oriented content to grow organically the
community of followers from 100 fans to over 4,000.
Ana has done an excellent job and I would highly recommend her for a position with
your organisation.
Dobrescu

Anca Dobrescu

Cu echipa Anais, formata din Dan și Ana am colaborat  pentru dezvoltare identitate vizuala și productia de materiale promotionale în cadrul proiectelor WWF Romania. Sunt foarte motivati și capabili să îndeplinească orice obiectiv și înțeleg rapid cerintele proiectului. Au dat dovada de profesionalism, flexibilitate în gândire și s-au incadrat cu succes în bugetul și timpul de lucru stabilit. Calitatea graficii și a materialelor promotionale este o dovadă a acestui fapt. Folosesc noile tehnologii și le aplica în lucrul lor zilnic. Colegii mei de la WWF Romania ii considera o echipa profesionista, pe care se pot baza și au apelat la serviciile lor în repetate rânduri. Sunt o echipa valoroasa, interesati de protecția și conservarea mediului.
 
Damian

Alexandra Damian

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!