Traiste

Afiseaza: 1-21 din 21 produse

 Filtre

Ai descoperit colecția de traiste din bumbac reciclat! Iata motivele care stau la baza alegerii de a crea aceaste produse:

"Aveți nevoie de o pungă?" - cât de des auziți această întrebare în supermarket? Când a fost ultima dată când ați răspuns negativ la această propunere? Zilnic, magazinele oferă sute și mii de pungi din plastic cumpărătorilor. Aceste pungi sunt rareori reutilizate și, la următoarea vizită la magazin, sunt înlocuite cu altele noi.
Însă avem o alternativă sustenabilă și prietenoasă cu mediul înconjurător: traistele noastre din material textil.

Ce spuneți de o traistă din bumbac reciclat, reutilizabilă, pe care să o puteți folosi cu plăcere la cumpărături și nu numai?


Anais vă pune la dispoziție o întreagă colecție de traiste din bumbac 100% reciclat, rezistente, încăpătoare și cu bretele confortabile. Fiecare traistă marca Anais este imprimată cu ilustrații originale, inspirate de motive florale și realizate în tehnici mixte, folosind flori presate, ilustrații botanice vintage și ilustrații de arhitectură. Sunt perfecte pentru cumpărături, pentru a completa ținutele de zi și pot fi și un cadou minunat. Traistele de la Anais sunt o modalitate eficientă de a reduce consumul de plastic și de a proteja mediul înconjurător!

Alege calitatea, sustenabilitatea și stilul, alege colecția noastră de traiste din bumbac reciclat. Fă o schimbare pozitivă pentru mediu și bucură-te zi de zi de un produs creat cu responsabilite.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!